Услуги

„БГ ТРАНС” ООД е фирма за туристически транспорт, основана през 2006 г., като основна дейност е автобусен транспорт на туристи в страната и чужбина. В тази дейност се включват още трансфери на туристите от летищата до курортните комплекси и обратно, обиколки и екскурзии с познавателна и развлекателна цел. Фирмата разполага с  туристически автобуси, оборудвани с климатик, видео, WC,  микробуси и леки коли, използвани за rent a car дейност. Високото качество на предлаганите от нас услуги, коректността и професионализма, както и нарастващият  брой на нашите бизнес партньори, ни утвърждават като авторитетна компания, желан партньор в бизнеса.

БГ ТРАНС ООД е дружество с ограничена отговорност  основано през 2006 г. с решение N:299/2007 на ВОС  , с адрес на управление:гр.ВАРНА ул. Шар 18, ет.6,ап.36. , притежаващо лиценз N: 0746 за международен автомобилен превоз на пътници с автобус срещу заплащане. Предмет на дейност е превозната и туристическа дейност, както и rent a car, като основна дейност е транспорт на туристи в страната и чужбина

Изтеглете лиценза за международен автомобилен превоз на пътници с автобус

Днес, за да се посрещнат изискванията на туристическото и пазарно търсене, "БГ ТРАНС" ООД непрекъснато разширява предлаганите транспортни услуги и се стреми към подобряване на качеството им.

- Групови организирани пътувания
- Трансфери
- Eкскурзии в страната и чужбина
- Eднодневни пътувания
- Конгресни пътувания
- Панаирни пътувания
- Ученически студентски пътувания/практики
- Маршрутни пътувания
- Специализиран превоз на работници и служители
- Автобуси под наем
- Екскурзоводски услуги
- Индивидуални трансфери до летни и зимни туристически обекти в страната и чужбина